Schoonmaakbranche

De schoonmaakbranche is er één die niemand kan en wil missen. Bijna elke ondernemer maakt er gebruik van, maar ook particulieren komen met de schoonmaaksector in aanraking. MMendroogijsreiniging maakt onderdeel uit van de schoonmaakbranche. Wij werken veel voor ondernemers, maar ook gemeenten en particulieren kunnen ons inschakelen. Bent u op zoek naar een bedrijf voor een grote, lastige of omvangrijke schoonmaakklus? MMendroogijsreiniging is de partij die u zoekt.

Droogijs in de schoonmaakbranche

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf die uw muur graffiti vrij maakt of bijvoorbeeld kauwgom van de straten verwijdert? Stop dan met zoeken en lees verder. MMendroogijsreiniging maakt uw muur of straat vlekkeloos schoon met behulp van droogijs. Wat droogijs precies is? Simpel gezegd is droogijs een droge korrel met een temperatuur van -78 graden Celcius. Droogijs is de vaste vorm van het gas kooldioxide. Droogijs is milieuvriendelijk en bevat geen gifstoffen. Droogijsreiniging kan op elk oppervlakte toegepast worden. Het beschadigt de te reinigen oppervlakte niet en laat geen restproduct achter. Zodra het droogijs in aanraking komt met de muur of bijvoorbeeld straat lost het vanzelf op. Ook het schoonmaken van brandschade is uitstekend te doen met droogijs. Zelfs uw stoffen meubelen worden weer als nieuw dankzij deze manier van reinigen. Doordat droogijs ook daadwerkelijk ‘droog’ is lopen uw meubelen en uw woning geen waterschade op. Droogijs reinigt alles zonder enig spoor van water of andere stoffen achter te laten.

Voordelen droogijsreiniging

Droogijsreiniging is een relatief nieuwe manier van schoonmaken. Het heeft veel voordelen ten opzichte van ‘oudere’ methodes zoals zandstralen. Droogijs laat geen restproduct achter na het reinigen. Het droogijs lost meteen op wanneer het in aanraking komt met een voorwerp. Daarnaast reageert droogijs niet op chemische stoffen en is het zacht. Het maakt geen krassen en kan dus altijd gebruikt worden. Ook is droogijs schimmeldodend en helpt het om vorming van nieuwe bacteriën tegen te gaan. Helemaal handig dus wanneer u er voor wilt zorgen dat iets lang schoon blijft. Bent u nog niet helemaal overtuigd van droogijsreinging? Bekijk dan onze diensten pagina en lees dat ook uw oldtimer, de rubber en kunststofindtustrie, de bakkerij en de bouw gebruik maken van droogijs. Om u helemaal enthousiast te maken hebben we enkele filmpjes en foto’s van droogijsreinigingen, bekijk ze gerust allemaal.

Contact

Bent u overtuigd en wilt u direct een afspraak maken met MMendroogijsreiniging? Of wilt u eerst meer informatie of een afspraak om de mogelijkheden te bespreken? Het kan allemaal. Neem gerust contact met ons op.

MMendroogijsreiniging
Martijn Jansen

Bezoekadres
Nieuw Amsterdamseweg 68 F
7761 PC Schoonebeek
T: 06 20 81 99 80
E: martijn@mmendroogijsreiniging.nl

Postadres
Postbus 39
7760 AA
Schoonebeek