Oldtimers

U bent een autoliefhebber en heeft een eigen oldtimer. Dan bent u natuurlijk erg zuinig op uw auto. Maar wat als uw oldtimer grondig gereinigd moet worden? Hoe zorgt u ervoor dat uw auto niet beschadigd raakt? MMdroogijsreiniging weet precies wat u nu nodig heeft voor het reinigen van uw oldtimer: droogijs.

Droogijs en oldtimers

Droogijs en oldtimers. Het is misschien niet de meest voor de hand liggende combinatie, maar toch gaan deze twee uitstekend samen. Oldtimers zijn speciale auto’s. Omdat deze voertuigen al langere tijd niet meer geproduceerd worden, is het extra belangrijk om uw oldtimer voorzichtig te behandelen en goed te onderhouden. Zo zorgen een schone motor, carrosserie en bekleding voor een langere levensduur van uw geliefde oldtimer. Natuurlijk weet u dit als geen ander. Maar bent u ook op de hoogte van de beste reinigingsmethodes voor uw oldtimer? MMdroogijsreiniging adviseert u om gebruik te maken van droogijs. We leggen u graag uit wat dit inhoudt:

Voordelen van reinigen met droogijs

Droogijs is de vaste vorm van kooldioxide en ideaal om mee te reinigen. MMdroogijsreiniging werkt met een droogijstraalmachine. Hierbij wordt het droogijs in hoge snelheid op het te reinigen voorwerp gespoten. Het vuil koelt hierdoor snel en krimpt waardoor het eenvoudig te verwijderen is. De resultaten zijn verbluffend. Droogijs laat geen afval achter omdat het verdampt nadat het een oppervlakte raakt. Droogijs maakt uw oldtimer weer als nieuw. Uw bekleding wordt weer schoon en helder, uw motor ziet er weer fris uit en werkt als nooit tevoren. En de buitenkant van uw oldtimer? Daar mag u na de reiniging met droogijs zonder meer trots op zijn. Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan rustig eens onze voorbeeld foto’s en filmpjes. Op onze diensten pagina vertellen we u graag meer over de toepassingen van droogijs en droogijsreiniging.

 Contact Bent u onder de indruk van droogijsreiniging en wilt u graag weten wat de mogelijkheden voor uw oldtimer zijn? Neem dan contact met ons op zodat wij een offerte voor u kunnen maken. U kunt ons bereiken via 06-20819980 of  per mail: martijn@mmdroogijsreiniging.nl.

MMendroogijsreiniging
Martijn Jansen

Bezoekadres
Nieuw Amsterdamseweg 68 F
7761 PC Schoonebeek
T: 06 20 81 99 80
E: martijn@mmendroogijsreiniging.nl

Postadres
Postbus 39
7760 AA
Schoonebeek