Kunststof en rubberindustrie

Bent u werkzaam in de kunststof- en rubberindustrie? Dan laten wij u graag kennis maken met een uiterst snelle, hygiënische en kostenbesparende manier van reinigen. Droogijsreiniging maakt uw fabrieksmachines, werkruimtes, gereedschappen, vloeren en overige zaken brandschoon. Dit doen wij door middel van droogijsreiniging. Wat dit precies inhoudt? U leest er alles over op deze pagina.

Droogijs en de kunststof en rubberindustrie

Zonder de kunststof en rubberindustrie zouden veel andere sectoren het moeilijk hebben. Denk eens aan de kunststof en rubber die gebruikt wordt in de schoonmaaksector, de bakkerij, de voedingsmiddelenindustrie. De kunststof en rubberindustrie is dus zonder meer belangrijk. Maar net als in elke andere sector moet er veel gereinigd worden. Een machine, werkruimte of vloer bijvoorbeeld. MMendroogijsreiniging is u daarbij graag van dienst en komt langs op locatie. Wij maken alles brandschoon met droogijs. Droogijs is de vaste vorm van kooldioxide. De temperatuur van droogijs is -78 graden Celsius. De droogijs korrels worden met behulp van een droogijsstraalmachine op het schoon te maken oppervlakte gespoten. Zodra het droogijs een voorwerp raakt, lost het op. Het vuil wordt zo snel afgekoeld, krimpt en laat vanzelf los. Bekijk gerust eens onze filmpjes of foto’s van een reiniging.

Voordelen droogijsreiniging

Waarom zou u kiezen voor MMendroogijsreiniging? Droogijs heeft veel voordelen. Zo laat droogijs geen restproduct achter zoals het ‘oudere’ zandstralen. Daarnaast is droogijs een natuurproduct en bevat het geen gifstoffen. Deze komen dus ook niet vrij tijdens het reinigen. De omgeving blijft veilig voor iedereen. Het reinigen met droogijs is snel en effectief. Bovendien hoeven de meeste machines niet gedemonteerd te worden voordat wij ze reinigen. Droogijs is daarnaast zacht voor uw machines en werkruimtes. Het bijt niet in materialen en zorgt voor een krasvrij en schoon oppervlakte. Uw machines hebben dus ook nog eens een langere levensduur. MMendroogijsreiniging komt graag eens langs om de mogelijkheden van droogijsreiniging met u te bespreken.

Contact

Wilt u direct een offerte aanvragen? Of heeft u specifieke vragen over droogijsreiniging? Bekijk onze dienstenpagina of neem meteen contact met ons op.

MMendroogijsreiniging
Martijn Jansen

Bezoekadres
Nieuw Amsterdamseweg 68 F
7761 PC Schoonebeek
T: 06 20 81 99 80
E: martijn@mmendroogijsreiniging.nl

Postadres
Postbus 39
7760 AA
Schoonebeek