Industrie

MMendroogijsreiniging is zeer actief in de industrie. Bent u werkzaam in deze branche? Dan kunnen wij ook vast iets voor u betekenen. U kunt bijvoorbeeld uw fabriekshal, machines of andere oppervlakten door ons laten reinigen. Dit doen wij met behulp van droogijs. Op deze pagina vertellen wij u graag meer over onze manier van werken.

Droogijs en de industrie

Bent u werkzaam in de industriële sector? Lees dan vooral verder en ontdek de voordelen van droogijs. Droogijs is de vaste vorm van kooldioxide gas. Door het gas flink af te koelen en onder druk te zetten, bevriest het. Er blijft een soort korrel over met een temperatuur van -78 graden Celcius. Dit zogenaamde droogijs, ook wel koolzuursneeuw en koudijs genoemd, kan nu perfect gebruikt worden om te reinigen. Met behulp van een droogijsstraalmachine wordt het droogijs met hoge snelheid op een voorwerp of oppervlakte ‘gespoten’. Zodra het droogijs ‘iets’ raakt, lost het op. De extreme kou en de hoge druk zorgen ervoor dat het vuil afkoelt en krimpt waardoor het loslaat. Droogijs laat geen restproduct achter na het reinigen. Ook hoeven de meeste machine niet gedemonteerd te worden voor de reiniging. Zo gaat uw productie omhoog en heeft u minder uitval door reiniging. MMendroogijsreiniging komt graag bij u op locatie om uw fabrieksmachines, werkruimtes en materialen te reinigen. Droogijsreiniging kan overal toegepast worden. Nieuwsgierig? Bekijk dan gerust eens onze filmpjes over droogijsreiniging en laat u overtuigen.

De voordelen van droogijs

Droogijs is ook echt droog. Er komt tijdens het reinigen geen water vrij waardoor bijvoorbeeld ook bekleding perfect gereinigd kunnen worden met droogijs. Ook is droogijs milieuvriendelijk. Er zitten geen gifstoffen in en het reageert niet op chemische stoffen. Droogijs is veilig voor al uw materialen, het krast en bijt niet. Uw machines gaan langer mee door reiniging met droogijs. Dankzij deze relatief snelle manier van reinigen ondervindt u zo min mogelijk hinder van het reinigen. MMendroogijsreiniging komt op locatie en we dekken het te reinigen onderdeel zo goed mogelijk af. Natuurlijk kunnen we ook eerst een afspraak maken om de mogelijkheden door te nemen.

Contact

Bent u al helemaal overtuigd en wilt u graag een afspraak maken? Of heeft u nog specifieke vragen voor MMendroogijsreiniging? Neem dan gerust contact met ons op.

MMendroogijsreiniging
Martijn Jansen

Bezoekadres
Nieuw Amsterdamseweg 68 F
7761 PC Schoonebeek
T: 06 20 81 99 80
E: martijn@mmendroogijsreiniging.nl

Postadres
Postbus 39
7760 AA
Schoonebeek