Grafische industrie

Werkt u in de grafische industrie? Of heeft u uw eigen drukkerij? Dan weet u ongetwijfeld hoe lastig het is om bijvoorbeeld een drukpers weer schoon te krijgen. MMendroogijsreiniging kan u helpen en reinigt uw machines als nooit tevoren.

Droogijsreiniging en de grafische industrie

De grafische industrie maakt gebruik van allerlei verschillende soorten drukmachines. Wat al die machines gemeen hebben, is dat er inkt ‘in’ wordt gebruikt. Natuurlijk is het logisch dat de drukmachines smerig worden na gebruik en daarom grondig gereinigd moeten worden. Een regelmatig goed gereinigde drukmachine gaat tenslotte langer mee en levert een betere kwaliteit drukwerk. Het reinigen van drukmachines is lastig en neemt veel tijd in beslag doordat de drukmachines vaak gedemonteerd moeten worden. Met droogijsreiniging is dit verleden tijd. Het droogijs maakt uw drukmachines brandschoon. Bovendien is demonteren vaak niet nodig! Droogijs kan gebruikt worden voor onder andere offset drukmachines, diepdruk machines, flexo drukmachines, inktkeukens en afwerkmachines.

De voordelen van droogijsreiniging

Droogijs is de vaste vorm van kooldioxiode gas. Met behulp van grote druk wordt het gas vloeibaar gemaakt. Het koude gas wordt vervolgens, door drukverlaging, verder afgekoeld waardoor een gedeelte van het gas verdampt. Het overige gas worden korrels van -78 graden Celsius. Droogijs wordt daarom ook wel koolzuursneeuw of koudijs genoemd. Het droogijs is nu klaar om mee te reinigen.
Droogijs is milieuvriendelijk en bevat geen gifstoffen. Bovendien is droogijs veilig voor alle oppervlakten en schuurt het niet. Daarnaast laat droogijs geen restproduct achter na reiniging. De korrels lossen op zodra ze een voorwerp aanraken. Door de hoge snelheid waarmee ze een voorwerp raken en de kou, verwijderen ze al het vuil van uw drukmachines. Zelfs opgedroogde inkt is geen probleem. Bekijk maar eens één van onze filmpjes  waarin u zelf kunt zien hoe droogijsreiniging in zijn werk gaat.

Contact

Nieuwsgierig geworden? Bekijk eens onze diensten pagina of neem contact met ons op voor een afspraak.

MMendroogijsreiniging
Martijn Jansen

Bezoekadres
Nieuw Amsterdamseweg 68 F
7761 PC Schoonebeek
T: 06 20 81 99 80
E: martijn@mmendroogijsreiniging.nl

Postadres
Postbus 39
7760 AA
Schoonebeek