Energie

Heeft u een eigen bedrijf in de energiesector? Maakt u gebruik van generatoren, rotoren, schakelkasten en elektromotoren? Dan weet u ook dat het veel tijd en energie kost om deze machines en onderdelen schoon te maken. MMendroogijsreiniging heeft de oplossing voor u: droogijs.

Droogijs in de energie sector

U heeft veel te maken met energie en het opwekken hiervan. Dan weet u ook dat er veel energie en tijd verloren gaat wanneer u machines of onderdelen moet laten reinigen. Als ondernemer is dit natuurlijk geen pretje. Misschien bent u daarom op zoek naar een eenvoudigere manier om te reinigen. Droogijsreiniging biedt u de oplossing. Met behulp van droogijs kunnen uw elektromotoren en schakelkasten eenvoudig gereinigd worden zonder dat er gebruik gemaakt wordt van water. Demonteren is in de meeste gevallen ook niet nodig. Droogijs heeft een enorm reinigende werking waardoor het vuil eenvoudig loslaat. Droogijs is de vaste vorm van kooldioxide en heeft een temperatuur van -78 graden Celcius. Met behulp van een droogijsstraalmachine wordt dit droogijs op bijvoorbeeld uw schakelkast ‘gespoten’. Zodra het droogijs met het te reinigen voorwerp in aanraking komt, lost het op. Het heeft dan al wel de kans gehad om het vuil te laten krimpen waardoor dit eenvoudig loslaat. Droogijs laat geen restproduct achter. Daarnaast is droogijs een milieuvriendelijke manier van reinigen. Het bevat geen giftige stoffen en reageert niet op chemische stoffen. Uw apparaten, motoren of machines zijn dus compleet veilig met droogijsreiniging.

Voordelen van droogijsreiniging

Droogijsreiniging is een effectieve manier van schoonmaken. Meestal is demontage niet nodig en kan de reiniging snel uitgevoerd worden. Ook is droogijs ‘zacht’ en maakt het geen krassen of beschadigingen op de te reinigen oppervlakten. Droogijs kan op elk materiaal of oppervlakte toegepast worden. Nog niet helemaal overtuigd? Laat u dan verrassen en overtuigen door één van onze filmpjes over droogijsreiniging. MMendroogijsreiniging komt ook graag eens bij u langs om de mogelijkheden van droogijsreiniging met u te bespreken.

Contact

Wilt u direct een afspraak maken? Of heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

MMendroogijsreiniging
Martijn Jansen

Bezoekadres
Nieuw Amsterdamseweg 68 F
7761 PC Schoonebeek
T: 06 20 81 99 80
E: martijn@mmendroogijsreiniging.nl

Postadres
Postbus 39
7760 AA
Schoonebeek