Droogijsreiniging

Het reiningen met droogijs, dat is droogijsreiniging. Maar wat zijn de voordelen van droogijsreiniging? Hoe werkt droogijsreiniging? Wij vertellen u op deze pagina graag meer over het schoonmaken met behulp van droogijs.

Het reinigen met droogijs

Droogijsreiniging is een reinigingsmethode die gebruik maakt van droogijs.  Het is een milieuvriendelijke, effectieve een snelle manier van schoonmaken. Droogijs is de vaste vorm van kooldioxide en heeft een temperatuur van -78 graden Celcius. Om bevriezing te voorkomen, dragen wij handschoenen tijdens het schoonmaken. Hoe het werkt? Het droogijs wordt met de droogijstraalmachine, die werkt met perslucht, op het verontreinigde oppervlakte gespoten. Door de enorme kracht en het koud maken van het vuil is het vuil eenvoudig te verwijderen. Soms laat het vanzelf al los na het spuiten. Zodra het droogijs in aanraking komt met het vervuilde oppervlakte is het een gas. Dit zorgt voor een liftende kracht waardoor het vuil loskomt. Droogijs verdampt en er blijft niets achter. Vandaar dat dit ijs dus droogijs wordt genoemd. Dit is één van de grootste voordelen van droogijsreiniging.

Voordelen van droogijsreiniging

Het reinigen met droogijs heeft vele voordelen. Droogijs is een veilig product. Het is gifvrij en reageert niet op chemische stoffen. Ook brandt droogijs niet, is het smaak-, geur- en kleurloos. Droogijsreiniging is vooral een hygiënische manier van schoonmaken. Dit omdat het droogijs schimmeldodend is en de vorming van nieuwe bacteriën tegengaat. Droogijsreiniging wordt daarom ook veel gebruikt in de voedingsmiddelen industrie. Want vooral in deze branche is goede hygiëne een must. Maar ook in andere branches is het reinigen met droogijs een aanrader. Bekijk onze dienstenpagina voor meer informatie.

Contact MMendroogijsreiniging

Wilt u een afspraak maken om machines of uw gevel te laten reinigen? Of heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via 06-20819980 of per mail: martijn@mmdroogijsreiniging.nl.

MMendroogijsreiniging
Martijn Jansen

Bezoekadres
Nieuw Amsterdamseweg 68 F
7761 PC Schoonebeek
T: 06 20 81 99 80
E: martijn@mmendroogijsreiniging.nl

Postadres
Postbus 39
7760 AA
Schoonebeek