Diensten MMendroogijsreiniging

Wilt u weten waar u MMendroogijsreiniging voor kunt inschakelen? Op deze pagina vertellen wij u graag iets meer over de branches waarin wij actief zijn. Maar ook als uw branche er niet bij staat of als u particulier bent, kunt u natuurlijk gebruik maken van onze diensten. Want eigenlijk kan alles gereinigd worden met droogijs.

Auto-industrie en autogarages:

Droogijs en de auto-industrie zijn een perfecte combinatie. Het reinigen van vervuilde motoren, het verwijderen van teer, pek en olie zijn geen pretje. MMendroogijsreiniging neemt dit graag van u over. Zelfs de binnenkant van auto’s kan eenvoudig gereinigd worden met behulp van droogijs. Doordat het droogijs geen water of andere afvalstof achterlaat, is het veilig voor zowel bekleding als andere onderdelen van de auto. Droogijsreiniging ook geschikt om verf van de carrosserie of om hardnekkig vuil van het chassis te verwijderen. Zelfs roest verdwijnt met droogijs. Bekijk onze filmpjes eens voor de verrassende resultaten.

Grafische nijverheid:

De grafische industrie heeft, net zoals elke andere sector, behoefte aan reiniging. Want welke drukpers, afwerkingsmachine of verfkeuken moet nu niet goed schoongemaakt worden? De grafische industrie heeft vaak te maken met moeilijk te verwijderen vuil zoals verf en inkt. Voor droogijs is dit echter geen partij. Binnen no time heeft uw verfkeuken of drukpers een nieuw en schoon uiterlijk. Ook opslagtanks of productieruimtes kunnen gemakkelijk gereinigd worden door MMendroogijsreiniging. Groot voordeel is dat uw machines vaak niet gedemonteerd hoeven te worden. We bespreken alle mogelijkheden graag eens met u.

Industriële reiniging

Uiteraard is het voor ons geen probleem om in de industriële sector te reinigen. Generatoren, elektromotoren, condensors en warmtewisselaars kunnen uitstekend met droogijs schoongemaakt worden. Maar ook lasrobots, machineonderdelen die zijn aangetast door vliegroest, rook- en ventilatiekanalen reinigen wij moeiteloos voor u. Ditzelfde geldt voor schakelkasten, transportbanden en wegenbouwmachines. Nieuwsgierig? Neem eens contact met ons op of bekijk de foto’s en filmpjes van droogijsreiniging.

Schoonmaakindustrie

Stoort u zich aan kauwgom op het perron of in de winkelstraten? Wilt u ontsierende graffiti graag laten verwijderen van uw gevel? Ook dan is MMendroogijsreiniging uw partner. Droogijsreiniging kan op allerlei oppervlakten toegepast worden en perrons, straten en gevels zijn geen uitzondering. De schoonmaakindustrie behoort dan ook zeker tot ons vakgebied. Doordat wij mobiel zijn, kunnen we eenvoudig bij u langs komen om graffiti of kauwgom te verwijderen. Neem eens een kijkje bij onze filmpjes en foto’s voor een goede indruk.

Brandsanering en droogijsreiniging

Brand in uw woning of bedrijf kan enorme schade veroorzaken. Ook al blijft een brand beperkt, dan nog heeft u vaak te maken met roetschade die moeilijk verwijderd kan worden. Gelukkig geldt dat niet voor MMendroogijsreiniging. Wij helpen u graag door aangetaste meubelen, ruimten, muren en vloeren te reinigen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact MMendroogijsreiniging

Wilt u meer weten over de diensten van MMdroogijsreiniging? Of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

MMendroogijsreiniging
Martijn Jansen

Bezoekadres
Nieuw Amsterdamseweg 68 F
7761 PC Schoonebeek
T: 06 20 81 99 80
E: martijn@mmendroogijsreiniging.nl

Postadres
Postbus 39
7760 AA
Schoonebeek