Bouw

Heeft u een bouwbedrijf of werkt u voor een ondernemer in de bouw? Dan weet u ongetwijfeld dat er in uw sector veel gereinigd moet worden. Machines, gereedschappen en werkplekken bijvoorbeeld. Maar ook gevels en wegenbouwmachines. Wat u vast ook bekend is, is het feit dat grondige reiniging veel tijd in beslag neemt en nauwkeurig moet gebeuren. MMendroogijsreiniging neemt u dit graag uit handen.

Droogijs en de bouw

Elke sector heeft te maken met reiniging. Als u uw machines, gereedschappen of werkplekken nooit reinigt, gaan ze immers minder lang mee en werken ze vaak minder goed. Het reinigen neemt echter veel tijd in beslag. De machines zijn tijdens de reiniging tenslotte buiten werking. MMendroogijsreiniging kan deze ‘verloren tijd’ beperken en uw productiviteit verhogen. Wij reinigen alles met behulp van droogijs. Uw gevel brandschoon, uw wegenbouwmachines vrij van aangekoekt vuil, olie en andere stoffen? Droogijsreiniging zorgt hier eenvoudig en snel voor. We komen bij u langs en maken alles ter plaatse schoon. Vaak is demontage van machines zelfs niet nodig.

Voordelen van droogijs

Droogijs is de vaste vorm van kooldioxide gas. Het gas wordt door middel van hoge druk vloeibaar gemaakt. Vervolgens wordt de druk verlaagd. Het vloeibare kooldioxide koelt hierdoor nog verder af. Een gedeelte verdampt, de rest bevriest en wordt een soort korrel. Het droogijs is nu -78 graden Celsius en klaar voor gebruik. Droogijs is milieuvriendelijk en bevat geen giftige stoffen. Het droogijs wordt op het te reinigen oppervlakte gespoten en verwijdert zo al het vuil. Na het reinigen laat droogijs geen afvalstoffen achter. Ook reageert het niet op chemische stoffen. Daarnaast is droogijs zacht voor uw spullen en daardoor zelfs geschikt om bijvoorbeeld een oldtimer mee schoon te maken.

Contact

Wilt u weten wat MMendroogijsreiniging voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We komen graag langs of maken direct een offerte. Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan eerst eens onze filmpjes of foto’s van droogijsreinigingen en laat u verrassen door de resultaten.

MMendroogijsreiniging
Martijn Jansen

Bezoekadres
Nieuw Amsterdamseweg 68 F
7761 PC Schoonebeek
T: 06 20 81 99 80
E: martijn@mmendroogijsreiniging.nl

Postadres
Postbus 39
7760 AA
Schoonebeek