Bakkerij

Heeft u een eigen bakkerij? Dan weet u natuurlijk alles over de hygiëne binnen uw bedrijf. Het schoonmaken van machines vergt veel tijd en energie en moet aan specifieke eisen voldoen. Wat als wij u vertellen dat wij de perfecte reinigingsmethode voor uw bakkerij hebben? MMdroogijsreiniging maakt uw snijmachines, ovens en koelingen brandschoon zonder gifstoffen. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Wat is droogijsreinigen

Droogijsreinigen is, heel simpel gezegd, niets meer dan het reinigen met droogijs. Droogijs wordt ook wel koudijs of koolzuursneeuw genoemd. Droogijs bestaat uit een soort ijskoude korrels. Droogijs ontstaat door kooldioxide gas af te laten koelen onder grote druk. Hierdoor wordt het vloeibaar. Door de druk vervolgens te verlagen, verdampt het gas. Droogijs is het resultaat. Met behulp van een droogijsstraalmachine worden de korrels vervolgens op de te reinigen oppervlakte ‘gespoten’. Zodra het droogijs in contact komt met een voorwerp verdampt het. Het vuil wordt zo enorm snel gekoeld waardoor het krimpt en makkelijk te verwijderen is. Droogijs laat geen restproduct achter. Droogijsreiniging kan voor verschillende zaken gebruikt worden. Kijk eens op onze diensten pagina voor het hele overzicht.

Droogijs in de bakkerij

In de bakkerij moet alles natuurlijk goed schoon zijn. Uw machines dienen aan allerlei hygiënische voorwaarden te voldoen. Met MMendroogijsreiniging bent u zeker van uw zaak. Droogijs is gifvrij, milieuvriendelijk en brandt en schuurt niet. Daarnaast is droogijs ook nog eens schimmeldodend en zorgt het ervoor dat de groei van nieuwe bacteriën beperkt wordt. U bent er dus zeker van dat uw ovens, snijmachines, koelingen en werkbladen brandschoon zijn. MMendroogijsreiniging komt graag bij u in de bakkerij langs om de machines te reinigen. Doordat de machines niet gedemonteerd hoeven te worden, kunt u er snel weer gebruik van maken. Dit verhoogt de productiviteit en werkt kostenbesparend.

Contact

Bent u benieuwd naar foto’s of filmpjes van het droogijsreinigingsproces? Bekijk ze dan eens rustig. Voor een offerte of vragen over droogijsreiniging kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

MMendroogijsreiniging
Martijn Jansen

Bezoekadres
Nieuw Amsterdamseweg 68 F
7761 PC Schoonebeek
T: 06 20 81 99 80
E: martijn@mmendroogijsreiniging.nl

Postadres
Postbus 39
7760 AA
Schoonebeek